barber Heksenwiel, Herenkapper heksenkring,  herenkapper Haagse Beemden, kapsalon Breda

Cindy Haar Salon Baarden service.

Vroeger was het heel makkelijk om een baard te kweken. Je hield gewoon op met scheren. Of je baard tot je kin, nek of borst kwam boeide helemaal niemand en jou al helemaal niet.
Vandaag de dag moeten Mannen hun baarden netjes bijgehouden hebben. Een wilde baard laat misschien jouw ongekende mannelijkheid zien, maar als je een beetje succes wilt hebben op het gebied van daten, carrière maken en sociale interactie, is een ongeremde laag bont op je kin niet ideaal.
Je gezichtsvacht moet dus in bedwang gehouden worden. Find out Cindy haar salon baarden service in de Haagse Beemden t.o. het winkelcentrum Heksenwiel  aan de Heksenkring.

bruidskapsel breda, kapsalon heksenwiel, bruidskapsel heksenkring breda, Citroen DS cabriolet Breda, kapper Heksenwiel

Cindy Haar Salon, Bruidsarrangement

Als je gaat trouwen wil je er natuurlijk op je allermooist uitzien en die ene dag echt de show stelen met een perfecte look. Jouw bruidskapsel vormt hierbij absoluut de kroon op het geheel.

Voor de grote dag is een proefkapsel allways a good idea! Vaak weet je nog niet helemaal wat je wilt, welk kapsel voor de bruiloft bij jou, het thema en de trouwjurk past en dan is het super handig om dit van te voren te bespreken. Je kunt jouw wensen en ideeën doorgeven, dan kunnen we samen kijken wat wel of niet kan en wat leuk is of niet leuk. Dan wordt er een proefkapsel voor de bruiloft gecreëerd. Is het wat je voor ogen had of wil je toch iets anders? Dat is waar het bij een proefkapsel voor de bruiloft allemaal om draait, zodat je op de trouwdag niet voor verrassingen komt te staan!

Bij deze dag hoort natuurlijk ook prachtig vervoer, een oldtimer trouwauto kan dus niet ontbreken. Maar wat is de keus groot… Veel klassieke trouwauto’s zie je regelmatig voorbij komen, maar dat zoek je niet. Jullie zoeken een unieke trouwauto, echt iets bijzonders! Wij hebben dan wat voor je, een trouwauto die je niet elke dag ziet. Dat is wat je wilt! 


kapsalon heksenwiel, kapper Heksenwiel breda, Kapsalon heksenkring, kapper heksenwiel, kapper Breda

Cindy Haar Salon, kleuring.

Of je nu (van nature) donker haar hebt of blond bent, soms heb je zin in iets anders, ofwel: een color change.

Een optie is, wat lichter te gaan met je haarkleur. Bijvoorbeeld door middel van een foliekleuring met highlights, waardoor het er heel natuurlijk uitziet.